persoonlijk interieuradvies

Omdat elk interieuradvies persoonlijk is en op maat wordt gemaakt, bied ik geen kant en klaar pakketten aan. Wil je graag samen met mij aan de slag, stuur dan een mail. We plannen een (digitale) kennismaking in, waarin ik luister naar al je wensen en dromen. Na afloop ontvang je van mij een debriefing en een passende offerte.
Wil je juist direct Actie en aan de slag! Ga dan voor mijn 3-uurtje.

Een 3-uurtje
Zit je in huis en mis je gezelligheid, ben je niet tevreden over de indeling? Of weet je niet welke kleur je op de muur moet doen? En heb je geen zin een uitgebreid en duur advies dat weken duurt. Maar wil je wel wat veranderen! Dan is een 3-uurtje ideaal! Effectief & efficiënt.

In drie uur help ik je met al je woonproblemen. Ik kom bij je thuis en we gaan samen aan de slag. Van bank tot lamp van behang tot meubelopstelling. Al je vragen zijn welkom en we zoeken gelijk een oplossing! Ik deel mijn adresjes en laat je direct voorbeelden zien. Vaak hebben een paar kleine aanpassingen al een groot effect! Is deze drie uur toch te kort, dan maken we gelijk een vervolgplan.

Prijs: 350 euro (inclusief BTW)
Reiskosten van € 0,35 cent p/km vanaf 20 km enkele reis en parkeerkosten
Bij een reistijd langer dan 30 minuten bereken ik het uurtarief

persoonlijk interieuradvies

Binnenkort meer informatie over mijn Interieuradviezen. Kan je niet wachten, stuur dan een mail voor informatie.